Paasmenu

Sprankelende aperitief met 3 hapjes van de chef

Voorgerecht

Truffel risotto met zeebaars
Of
Aspergers pata negra

Hoofdgerecht

Lamsrack gegrilf op greenegg
of
Bouillabaise met verse rouille

Dessert

Tarte tatin

€65 p.p. exclusief dranken

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken